Lid worden KKZo
Type lidmaatschap
Als effectief lid wordt er van u verwacht deel te nemen aan elke algemene vergadering van de kinekring en heeft u daar stemrecht. 2x per kalenderjaar zullen wij een algemene vergadering organiseren. Als toegetreden lid geniet u van alle voordelen die de kring u biedt, maar wordt er van u niet verwacht deel te nemen aan de algemene vergaderingen en heeft u daar geen stemrecht.

Prive gegevens

De gegevens die u hier invult zijn enkel bestemd voor gebruik binnen de Kinekring Zoniën. Deze gegevens worden niet gedeeld met derde.
Het e-mail adres dat u hier invult zullen wij gebruiken voor onze mailings ivm activiteiten en informatieverstrekking. Indien u geen mailings van ons wil ontvangen gelieve dit veld dan leeg te laten.
Bevestig uw e-mailadres

Professionele gegevens

Deze gegevens zullen gepubliceerd worden op onze website indien u kringlid bent.
Straat, nr, bus, postcode en gemeente
E-mailadres
Bevestig uw e-mailadres
Straat, nr, bus, postcode en gemeente
E-mailadres
Bevestig uw e-mailadres
U kan meerdere bijzondere beroepsbekwaamheden aanduiden
Bewijs bijzondere beroepsbekwaamheden

Maximum file size: 100MB

Gelieve hier uw bewijs/bewijzen voor uw bijzondere beroepbekwaamheden op te laden. Indien wij niet in het bezit zijn van dit bewijs, zal het ook niet weergegeven worden op onze website.
Met het doel zo kwalitatief mogelijke zorg te bieden in onze regio, gelieve de meest toegepaste opties aan te vinken (max. 5).
CAPTCHA
Bezig met versturen

U kan gratis kringlid worden als u reeds AXXON-lid bent.

Of u kan enkel kringlid worden door bovenstaande vragenlijst volledig ingevuld te verzenden en 215 euro te storten op het rekeningnummer BE15 7340 0772 3330 met als mededeling “Naam Voornaam kringlid 2024”.